Ak hľadáte priestranný RD so všetkými výhodami aj nevýhodami, ste na správnom mieste

Ak hľadáte priestranný RD so všetkými výhodami aj nevýhodami, ste na správnom mieste

19. septembra

Ak hľadáte priestranný rodinný dom, ktorý ponúka všetky výhody moderného bývania, ste na správnom mieste. Tento krásny dom sa nachádza v malebnej obci Kopčany, len kúsok od okresného mesta Skalica. Je ideálny nielen pre rodiny, ale aj pre dvojgeneračné bývanie. S dvoma samostatnými priestrannými kúpeľňami, klembeným sklepom, garážou a vonkajším posedením s krbom, tento dom ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlný život. Prečítajte si môj článok a zistite, prečo by ste mali zvážiť jeho kúpu!

Priestrannosť a komfort

Tento rodinný dom sa môže pochváliť priestrannými izbami, ktoré sú ideálne pre rodinný život. S dostatkom miesta pre každého člena rodiny sa môžete tešiť na pohodlné a útulné bývanie. Dve samostatné kúpeľne zabezpečujú, že sa nikto nebude musieť ponáhľať, a každý si môže užiť svoj priestor. Priestranné izby sú skvelé na usporiadanie rodinných osláv, alebo jednoducho na relaxáciu po náročnom dni.

Vonkajšie posedenie a záhrada

Nezabudnite na vonkajšie posedenie s krbom, ktoré je ideálne na letné grilovačky s rodinou a priateľmi. Predstavte si, ako si užívate slnečné dni v priestrannej záhrade, kde si deti môžu hrať a vy si môžete oddýchnuť. Letná kuchyňka je ďalším bonusom, ktorý vám spríjemní dni počas teplých mesiacov. Záhrada ponúka množstvo možností na pestovanie vlastných plodín alebo vytvorenie krásneho kvetinového záhonu.

Skvelá lokalita

Kopčany sú známe svojou pokojnou atmosférou a blízkosťou k okresnému mestu Skalica. Môžete si užívať výhody vidieckeho života, peknú prírodu a cyklotrasy, pričom máte na dosah všetky potrebné služby a vybavenosť. Obec ponúka dobrú dostupnosť do mesta, čo je ideálne pre tých, ktorí pracujú v Skalici, ale preferujú pokojnejšie bývanie. V blízkosti sa nachádzajú školy, obchody a rôzne voľnočasové aktivity.

Potenciál nehnuteľnosti

Tento dom má obrovský potenciál, či už hľadáte miesto na dlhodobé bývanie alebo investičnú príležitosť. S dostatočným priestorom a vybavením je ideálny pre dvojgeneračné rodiny alebo ako víkendový dom pre tých, ktorí hľadajú únik z mestského zhonu. Vďaka svojej priestrannosti a vybaveniu má táto nehnuteľnosť vysokú hodnotu a môže sa stať skvelou investíciou do budúcnosti.

Výzva na akciu

Ak sa so mnou chcete o niečom poradiť, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom kontaktov na mojej webovej stránke. Som tu, aby som vám pomohla nájsť váš vysnívaný domov a odpovedala na všetky vaše otázky. Teším sa na vašu správu!

 https://zuzanavavrova.sk/pekny-rd-na-predaj-v-obci-kopcany

Zuzana Vávrová, Váš spoľahlivý partner v realitách!

 

Vytvorené v systému CHYTRÝ WEB MAKLÉRA

Tomawell s.r.o. © 2024

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stiahnite si zadarmo

7 chýb pri predaji nehnuteľnosti

7 chýb pri predaji nehnuteľnosti
spracovaním osobných údajov